Baleset Békéscsabánál, őrizetbe vétel Sarkadon, garázdaság Füzesgyarmaton

Békéscsaba külterületén, a Dobozi út mellett lévő kerékpárúton 2018. május 31-én, 11 óra körül megsérült egy kerékpáros. A nő jobbra kormányozta a biciklijét, mert neki szemből érkezett egy férfi, aki nem a kerékpárút szélén ment. A nő el akarta kerülni, hogy összeütközzön a férfival, emiatt húzódott le, de eközben nekiment a kerékpárút mellett lévő korlátnak, elesett és könnyű sérülést szenvedett.

A Sarkadi Rendőrkapitányság 2018. május 31-én őrizetbe vett egy 30 éves sarkadi férfit, aki a gyanú szerint a napokban egy sarkadi tanyáról lopott. A tanyán álló tároló ajtajáról lefeszítette a lakatot és üvegeket, fémdolgokat vitt el.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei május 31-én előállítottak egy férfit, mert megjelent élettársa füzesgyarmati munkahelyén, és összeveszett a nővel. Kiabált vele, majd az egyik karjánál fogva rángatta, azt akarta elérni, hogy menjen vele. Amikor a nő főnöke el akarta küldeni, őt is meglökte. A rendőrség a férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 

Forrás: police.hu

Megosztás:

Címke: , , , ,