Súlyosan megsérült Békésen egy nő, aki a zebrán próbált átkerékpározni

2023. április 19. 11:31 | behir.hu

Közlekedési balesetről, lopásról és garázdaságról is érkezett bejelentés a rendőrségre kedden.

Békésen, a Széchenyi téren április 18-án 8 óra előtt néhány perccel, egy kerékpáros kisteherautóval ütközött. A biciklis nő kerékpáros átvezető sávon akart áthajtani az úttesten, de a tábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget a közeledő járműnek, ezért történhetett meg a baleset. A nő súlyosan megsérült – számolt be róla a rendőrség.

Békésen, április 18-án 17 óra 30 perc körül igazoltattak a rendőrök egy férfit, akinél réz és alumínium huzalok voltak. A férfi elismerte, hogy egy telephelyről lopta azokat, ezért a rendőrök előállították, büntetőeljárást indítottak ellene és a huzalokat lefoglalták tőle.

Járdalapokat szedett fel egy férfi április 18-án, Sarkadon, a Somlay utcában. A négy betonlapot talicskával vitte el. A rendőrök elszámoltatták és büntetőeljárást indítottak ellene, a járdalapokat pedig lefoglalták tőle.

Békéscsabán, a vasútállomáson április 18-án késő este egy férfi betört egy ablaküveget. Állítása szerint lekéste a vonatát, ezért lett indulatos. A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésével gyanúsítja.

 

További programok »

Kék hírek

Miért nem ismerjük a rendőri karjelzéseket?

Múlt csütörtökön karos forgalomirányítás volt Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Dózsa György út kereszteződésénél. Általában rendőr általi forgalomirányítás akkor válik szükségessé, ha meghibásodik a rendőrlámpa, vagy ha a rendőrség munkatársai gyakorolnak. Ezúttal az utóbbi zajlott.
2023. szeptember 26. 18:53
FEL