A bűn most sem aludt Békésben

2023. május 12. 15:30 | behir.hu

Bőven volt dolga a vármegyei rendőröknek a napokban.

Békéscsabán, a Szerdahelyi utca és a Szabolcs utca kereszteződésében 2023. május 11-én 20 óra 45 perc körül összeütközött egy személyautó és egy motorkerékpárral közlekedő férfi. Az eset valószínűleg azért történt, mert az autó vezetője nem adott elsőbbséget a motorosnak. A balesetben a motort vezető férfi súlyosan, a személyautó vezetője pedig könnyebben megsérült.

Szarvason, a Dózsa utcában 2023. május 11-én, 9 óra után néhány perccel egy munkagépet vezető férfival szemben intézkedtek a rendőrök. A férfi annak ellenére vett részt a közút forgalomban, hogy az Orosházi Rendőrkapitányság jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. A férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Gyulán, a Béke sugárúton 2023. május 12-én 0 óra 30 perckor ellenőriztek a rendőrök egy német rendszámú személygépkocsit és annak vezetőjét. Az intézkedés során kiderült, hogy az autó magyar honosságú és magyar rendszámmal rendelkezik, arra a jogosulatlanul szerelték fel a külföldi azonosítót. Az autót vezető 34 éves magyar állampolgárságú férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2023. május 11-én őrizetbe vett egy nagyszénási férfi, aki ellen a Gyulai Törvényszék garázdaság bűncselekmény miatt elfogatóparancsot adott ki.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. május 11-én, 11 óra 10 perckor elfogtak egy 23 éves orosházi nőt, aki ellen az Orosházi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot lopás bűntett elkövetése miatt. A nőt előállították a járásbíróságra, ahol átadták az ügyében eljáró bírónak.

További programok »

Itthon

Ha nevünket feledik... – Emlékséta a csabai botlatókövek nyomában

A Békéscsabai Zsidó Hitközség és a Békéscsabai Városvédő és Városszépítő Egyesület a Holokauszt 80 emlékév alkalmából emléksétát szervezett vasárnap délelőtt. A Békéscsabai botlatókövek nyomában címmel megtartott eseményen a holokauszt helyi áldozatainak emléke előtt adóztak a résztvevők.
2024. június 16. 16:00
FEL