Vedeltek, mégis vezettek - Újabb ittas sofőröket kapcsoltak le a rendőrök

2023. május 17. 12:26 | behir.hu

A vármegye rendőrei nemcsak italozó sofőröket, de tolvajokat is fogtak.

Békés vármegyében 2023. május 16-án két férfi ellen indult büntetőeljárás ittas járművezetés gyanúja miatt, mindketten tehergépkocsit vezettek. Egyikük, egy román állampolgár 8 óra 15 perc körül jelentkezett belépésre a gyulai közúti határátkelőhelyen és az útlevélkezelő szondáztatta meg. A másik férfit a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának rendőrei igazoltatták Kunágotán, az Árpád utcában. A rendőrök mindkettőjüktől elvették a vezetői engedélyüket.

Gyulán, egy telekről 2023. május 16-án délután két férfi elvitt két akkumulátort. A kocsijuk csomagtartójába tették, úgy akarták elszállítani azokat. Egy férfi látta, mit csináltak, megállította a román rendszámú autót és hívta a rendőrséget. A rendőrök az akkumulátorokat lefoglalták, a két román állampolgárt előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2023. május 16-án elfogtak és előállítottak egy kétegyházi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék lopás bűncselekmény miatt folyamatban lévő eljárásban elfogatóparancsot adott ki. A férfit az ügyében eljáró bíró elé állították.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL