Részeg sofőr és baleset miatt is intézkedtek a rendőrök vasárnap

2019. április 8. 09:57 | behir

Békés megyében április 7-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Egy motorkerékpárral közlekedő férfi letért az útról és elesett Füzesgyarmat külterületén 15 óra 15 perc körül. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök április 7-én 21 óra 30 perc körül, Békéscsabán, a Szabó Dezső utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A körösnagyharsányi férfit a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök ezért elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene. Egy órával később Gyulán, a Jász Lukács utcából szintén ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrjárőrök egy autóst orvosi vizsgálatra és mintavételre. A rendőrök a gyulai férfi ellen is büntetőfeljelentést tettek és tőle is bevonták a vezetői engedélyét.

A kötegyáni közúti határátkelőhelyen április 7-én 11 óra 15 perc körül belépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi. A 46 éves férfinak lopás miatt körözését rendelte el a Szegedi Rendőrkapitányság. A férfit a rendőrök elfogták és átadták a körözését elrendelő rendőrkapitányságnak.

Sarkadon, április 7-én 16 óra 30 perc körül a rendőrjárőrök elfogtak egy sarkadi férfit, aki ellen zaklatás és lopás miatt a Gyulai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. A 26 éves férfit a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL