Ittas és eltiltott járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök

2024. február 23. 15:36 | behir.hu

Békésszentandráson, Battonyán és Sarkadon volt gond a sofőrökkel, míg Gyulán lopás elkövetőjét állították elő a rend őrei.

Ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök február 22-én, 14 óra 30 perc körül Békésszentandráson, az István Király utcában – közölte pénteken a rendőrség. A helyszíni ellenőrzés során a szonda azt mutatta, hogy a férfi alkohol ivott vezetés előtt és ezt a további mérések is megerősítették. A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Battonyán, a Somogyi utcában február 22-én 8 óra 15 perc körül a rendőrök egy tehergépkocsit és annak vezetőjét ellenőrizték. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi nem vezethetett volna, mert a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság korábban 2 hónapra eltiltotta ettől. A férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult.

Nem vezethetett volna az a férfi sem, akit szintén ezen a napon 22-én 10 óra 30 perckor állítottak meg a rendőrök Sarkadon, a Jókai utcában. A férfi személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsaba Járásbíróság ettől 12 hónapra eltiltotta. A férfit a rendőrök őrizetbe vették és eljárást indítottak ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei február 22-én előállítottak egy férfit, aki korábban ellopta egy nő pénztárcáját az egyik gyulai szórakozóhelyről. A férfi ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

További programok »

FEL