Nem saját kocsival, ittasan karambolozott egy sarkadi sofőr

2021. szeptember 2. 10:32 | behir.hu

Sarkadon balesetnél helyszíneltek, Gyomaendrődön ittas járművezetés gyanúja miatt, Békéscsabán pedig elfogatóparancs alapján történt rendőri intézkedés.

Lesodródott az útról és villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Sarkadon, az Anti úton szeptember 1-jén, 21 óra 30 perc körül. A kocsit vezető férfi, akinek nincs jogosítványa és a gyanú szerint ittas volt, könnyű sérülést szenvedett. Az autó nem az övé, valószínűleg a tulajdonos engedélye nélkül használta, indult el vele. A Gyulai Rendőrkapitányság a 28 éves férfi ellen büntetőeljárást indított – számolt be róla a police.hu.

Gyomaendrődön, a Kossuth Lajos utcában szintén szerdán, 13 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi tolatás közben nekiütközött egy autónak. A balesetben senki nem sérült meg, de a tehergépkocsi vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrjárőrök ezért orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték a köröstarcsai férfit, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 10 óra 45 perc körül előállítottak egy férfit, aki ellen lopás miatt a Karcagi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. Az 52 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

További programok »

FEL