Nem vett jegyet és meg akarta ütni a buszsofőrt egy nő Orosházán

2018. július 14. 13:03 | behir.hu

Kiabált és meg akarta ütni egy busz vezetőjét egy nő 2018. július 13-án, 13 óra 50 perc körül Orosházán, az autóbusz-állomáson. A 37 éves orosházi nő felszállt egy menetrend szerint közlekedő járatra, de a jegy árát nem tudta kifizetni, ezért a busz sofőrje kérte, hogy szálljon le. A nő ekkor kiabálni kezdett a sofőrrel, szidalmazta őt és megdobta egy szendviccsel. Ezután megpróbálta megütni a férfit. A rendőrök a nőt előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. július 13-án, 14 óra 10 perckor előállítottak egy férfit, aki Eleken, a Kétegyházi úton személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy soha nem volt vezetői engedélye. Nem is szerezhetne jogosítványt, mert a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2019. március 8-ig eltiltotta a járművezetéstől. Emellett az autónak, amivel közlekedett 2018. február 24-én lejárt a műszaki érvényességi ideje. A Gyulai Rendőrkapitányság a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. július 13-án, 18 óra 40 perckor, Dombegyház külterületén elfogtak egy férfit, aki ellen a Battonyai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot lopás vétség és más bűncselekmények elkövetése miatt. A 25 éves dombegyházi férfit előállították és a rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2018. július 13-án, 7 óra 20 perc körül Körösladányban, a Batthyány utcában. Egy személyautó vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda, majd további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. Ezután, 20 óra 35 perc körül Dévaványán, a Szeghalmi útról állítottak elő a rendőrök egy személyautóval közlekedő férfit. Nála is háromszor mutatott pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrök mindkét autós vezetői engedélyét elvették és büntető feljelentést tettek ellenük.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Németh Szilárd: A nemzeti konzultáció egy sikeres eszköz Brüsszelben

Orbán Viktor miniszterelnök sikeresebben tud tárgyalni Brüsszelben, amennyiben a lakosság részt vesz a nemzeti konzultációban – fogalmazott a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos csütörtökön Békéscsabán. Németh Szilárd szerint fontos, hogy akik Európában és helyben, akár itt, Békéscsabán szeretnék képviselni a magyar, illetve a helyi emberek érdekeit, azoknak szabadoknak, szuveréneknek kell lenniük.
19:42
FEL