Baleset Medgyesegyházán, drogfogás Békéscsabán

2018. június 27. 11:33 | behir

Medgyesegyházán közlekedési baleset, Békéscsabán garázdaság és kábítószer birtoklás, Gyomaendrődön pedig ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Medgyesegyházán, a Deák utcában, június 26-án, 10 óra körül elesett és súlyosan megsérült egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi – írja a police.hu.

Békéscsabáról, a vasútállomásról, június 26-án, 12 óra körül előállítottak a rendőrök egy 21 éves férfit. Az intézkedésre azután került sor, hogy V. László eldobott egy kisebb csomagot, amiben kábítószer gyanúját keltő anyag volt. A növényi törmeléket a rendőrség igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a férfit, akinél a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett, kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság június 26-án garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. A 30 éves T. Attila 18 óra körül Békéscsabán, az Andrássy úton bántalmazott egy szarvasi férfit, aki könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök június 26-án, 23 óra körül Gyomaendrődön, a Selyem úton. Egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit állítottak elő, akinél a szonda alkoholfogyasztást jelzett. Három pozitív eredménnyel végződő légalkoholmérés után a rendőrök elvették a 22 éves gyomaendrődi férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

További programok »

FEL