Az oszlop fogta meg a Gyomaendrődön balesetező sofőrt

2023. augusztus 18. 11:32 | behir.hu

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt Gyomaendrődön, őrizetbe vettek egy férfit Békéscsabán és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Pusztaföldváron csütörtökön.

Gyomaendrődön, a 46-os és a 44-es főút kereszteződésénél augusztus 17-én 7 óra 45 perc körül villanyoszlopnak ütközött egy utánfutós személygépkocsi. Az autót egy férfi vezette, aki fáradt volt, valószínűleg elaludt a volán mögött, ezért történt meg a baleset, amely könnyű sérüléssel végződött.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság augusztus 18-án szabálysértési őrizetbe vett egy 52 éves békéscsabai férfit, mert segédmotoros kerékpárral közlekedett úgy, hogy nincs érvényes vezetői engedélye. A rendőrök a Kisszik utcában igazoltatták és a szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit augusztus 18-án, 0 óra 30 perc körül Pusztaföldvárról. Személygépkocsival közlekedett és a szonda ittasságot jelzett nála. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

Forrás: Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

További programok »

FEL