Ház falának csapódott egy autó Medgyesegyházán

2021. november 7. 10:04 | behir.hu

Medgyesegyházán balesetnél helyszíneltek, Dévaványán ittas járművezetés, Mezőkovácsházán őrizetbe vétel, Gyomaendrődön eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt történt rendőri intézkedés.

Medgyesegyházán, a Gárdonyi utca és a Báthori utca kereszteződésében november 6-án 7 óra 15 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és egy ház falának ütközött. A balesetben a jármű vezetője könnyebben megsérült – számolt be róla a rendőrség.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök november 6-án 18 óra 30 perc körül Dévaványán, a Hunyadi János utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Az dévaványai autóst a rendőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök elvették a 34 éves férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Mezőkovácsházán, a Vásárhelyi Sándor utcában november 6-án 9 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy 37 éves férfit. Segédmotoros-kerékpárral közlekedett annak ellenére, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette, és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Gyomaendrődön, a Selyem útról november 6-án 19 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert segédmotoros-kerékpárt vezetett annak ellenére, hogy korábban eltiltották a járművezetéstől. Az 18 éves gyomaendrődi férfi ellen büntetőeljárás indult, a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

További programok »

FEL