Címke: prostitúció

2024. június 6.

Ítélet született a Németországban prostituáltakat futtató bűnszervezet ügyében

A I-V. rendű vádlottak 2013-tól kezdődően kiszolgáltatott helyzetben lévő nőket dolgoztattak Németországban prostituáltként utcai prostitúció keretében. A nők egy részének naponta úgynevezett „leadót” kellett fizetniük a szexuális szolgáltatásukért kapott pénzből a vádlottaknak, egy részüktől pedig a teljes keresményüket elvették. Az ügyben a Gyulai Törvényszék hozott ítéletet szerdán.
2024. június 6. 19:33 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. április 20.
2024. január 25.
2023. október 13.

Prostitúcióra kényszerítette állapotos párját a kábítószerfüggő sarkadi férfi

A Békés Vármegyei Főügyészség emberkereskedelem bűntette, súlyos testi sértés bűntette, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette, 2 rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette, valamint lopás bűntette miatt emelt vádat egy 20 éves büntetett előéletű sarkadi férfi ellen, aki állapotos élettársát prostitúcióra kényszerítette, őt és gyermekeit rendszeresen bántalmazta, illetőleg a saját testvérét is meglopta.
2023. október 13. 09:20 | behir.hu
Tovább olvasom
2023. május 26.
2022. december 15.
2022. augusztus 24.
2021. november 4.

Súlyosították az emberkereskedő Békés megyei házaspár büntetését

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványával egyezően a Szegedi Ítélőtábla súlyosította az elsőfokú bíróság által kiszabott büntetését annak a Békés megyei férfinak és nőnek az ügyében, akik nehéz körülmények között élő nőket prostitúcióra vettek rá, majd az ebből szerzett jövedelmüket majdnem teljes egészében elvették.
2021. november 4. 08:12 | behir.hu
Tovább olvasom
2021. augusztus 3.

Éveken át tartatták el magukat a fiatal nő prostitúcióra kényszerítéséből

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség, mint másodfokon eljáró ügyészség a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség fellebbezésével egyetértve hosszabb tartamú szabadságvesztés kiszabását indítványozta annak a tiszabői férfinak és korábbi élettársának az ügyében, aki a sértett kiszolgáltatott helyzetét kihasználva rávette őt arra, hogy prostituáltként dolgozzon és az ebből származó bevételét nekik átadja.
2021. augusztus 3. 10:05 | behir.hu
Tovább olvasom
2021. március 14.

Egy békéscsabai lány története, aki kiszabadult a prostitúció intézményéből

A médiának köszönhetően napról napra hallhatunk arról, hogy hány bántalmazott ember él a világon. A futtatók, valamint a kliensek a prostitúciós bűncselekmények áldozatait nap, mint nap szexuális szolgáltatásra kényszerítik, bántalmazzák őket. Mindez egy távoli világ rémsztorijának hangzik mindaddig, míg a közvetlen környezetünkben nem találkozunk olyannal, aki megjárta ezt az utat. Cikkünkben egy békéscsabai lány mesél arról, hogy miként sikerült kiszabadulnia a prostitúció intézményéből.
2021. március 14. 15:21 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
FEL