Gnandt János munkáiból nyílt online tárlat a Csabagyöngyében

2020. április 17. 13:35 | Csiffáry Zsuzsanna

A Csabagyöngye Kulturális Központ folytatja online kiállítássorozatát, ezúttal a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkereszt Polgári Fokozatával kitüntetett festőművész, Gnandt János munkáit tekinthetik meg az érdeklődők.

A Csabagyöngye Kulturális Központ online sorozatában az intézményhez köthető képzőművészek, kiállítók mutatkoznak be.

Gnandt János festőművész immár 20 éve alkot a geometrikus absztrakció világában. A művész reduktív eszköztárral, az alapformák segítségével építkezik, így közvetíti gondolatait a néző felé. A képzőművészet e szegmensében nem könnyű egyedit alkotni, a művész azonban a szín és a szerkezet dinamizmusának használatával kialakította a senki máséra nem hasonlító saját művészi világát. A Csabagyöngye Kulturális Központ online kiállításában a közönség 12 műalkotást tekinthet meg a nemrégiben Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkereszt Polgári Fokozatával kitüntetett festőművésztől – fogalmazott Mitykó György kiállításszervező, kulturális szakember.

Gnandt János képzőművészi pályája mellett díszlettervezőként és művésztanárként is sikereket ért el. Művészeti szervezői tevékenységet is folytat, a Békéstáji Művészeti Társaság elnöke.

A tárlatot ide kattintva nézhetik meg

 

Galéria

 

FEL