Címke: Mitykó György

2021. december 24.
2021. november 26.
2021. november 24.
2021. október 19.

Lélekvíziók a Sivatagtemplomban: fotósorozat a Csabagyöngyében – galériával

Megnyílt a Sivatagtemplom című kiállítás az Őszi Művészeti Hetek második kiállításaként a Csabagyöngye Kulturális Központban. Az oázist formáló installációban bemutatott kiállítás az Élőkép Színházat vezető Bérczi Zsófia fotóművész alkotása, akivel néhány éve a Lepkévé válás – Konspiráció című vizuális mozgásszínházi előadásban találkozhatott a csabai közönség. A tárlatról Mitykó György, a Csabagyöngye Kulturális Központ kiállításszervezője adott információt.
2021. október 19. 12:25 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom

Naomi Devil Retrospektív című kiállítása a Csabagyöngyében – galériával

Az Őszi Művészeti Hetek részeként nyílt meg Ördög Noémi, művésznevén Naomi Devil kiállítása a Csabagyöngye Kulturális Központban. A Bécsben és Budapesten alkotó képzőművész számos rangos európai tárlatot tudhat magáénak, a Műcsarnok és a Modem után pedig már Békéscsabán is láthatóak alkotásai egy kiállítás keretében, mely egyben visszatekintés, ezért is lett a címe: Retrospektív. A tárlatról Mitykó György a Csabagyöngye kiállításszervezője adott információt.
2021. október 19. 11:33 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2021. szeptember 30.

Alföldi Fotószalon a Csabagyöngyében- 57 alkotó munkája került a falakra

Újabb tárlatot mutatott be a Csabagyöngye Kulturális Központ. Az Alföldi Fotószalon által prezentált kiállításon több modern, illetve archaikus fotó-technikával készített művet tekinthetnek meg az érdeklődők. A kiállítást Varga Tamás, Békéscsaba Megyei Jogú Város alpolgármestere nyitotta meg, és Mitykó György az intézmény kiállításszervezője adott információt az eseményről.
2021. szeptember 30. 09:51 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2021. augusztus 31.

"Nem szürkének születtem..." – Fotókiállítás nyílt a SZEGYA diákjainak munkáiból

Kiállítást rendeztek a SZEGYA Iparművészeti Tagozat fotó szakos diákjainak munkáiból a Csabagyöngye Kulturális Központban. A tárlat apropója a Magyar Fotográfia Napja volt. A kiállítást Imre György, a diákok fotográfia tanára és Mitykó György, a Csabagyöngye Kulturális Központ kiállításszervezője nyitotta meg hétfőn.
2021. augusztus 31. 13:06 | Gyemendi Réka
Tovább olvasom
2021. augusztus 26.

A magyar fotográfiát ünnepelte a Márvány Fotóműhely a Csabagyöngyében

A Csabagyöngye Kulturális Központ Kerengő kiállítóterében egy újabb tárlat nyílt meg szerda délután. A Márvány Fotóműhely az Elmúlt év alkotásaiból állította össze anyagát. A fotóműhely vezetőjét, Katona Pétert és a kiállítás megnyitóját, Mitykó Györgyöt, a Csabagyöngye Kulturális Központ kiállításszervezőjét kérdeztük a részletekről.
2021. augusztus 26. 09:45 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2021. augusztus 20.
2021. július 30.
Régebbi cikkek Összesen 23 cikk, 1 / 2 oldal
FEL