Munkácsy-kvíz – átvették a díjakat a nyertesek

2021. december 15. 11:15 | Mikóczy Erika

A Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. és a Békéscsabai Médiacentrum Kft. a Munkácsy negyed kapcsán háromfordulós játékot hirdetett. A kérdések a Csabai Mérlegben jelentek meg.

– November elején kezdődött a játék. A Munkácsyról, valamint a Munkácsy-negyedről szóló kérdések a Csabai Mérleg 21., 22., 23. számaiban jelentek meg. Az egyik fő célunk az volt, hogy jobban megismerjék az emberek a Munkácsy-negyedet. A pályázóknak az volt a feladatuk, hogy a három forduló során feltett kérdésekre helyes válaszokat adjanak, és azokat küldjék be hozzánk – mondta el Diós Zsolt, a Békéscsabai Médiacentrum Kft. ügyvezetője.

A sorsolást december 13-án tartották meg, amikor „Munkácsy kalapjába” tették azoknak a nevét, akik helyes megfejtéseket küldtek. A számos helyes megfejtő közül a szerencse három embernek kedvezett, őket december 14-ére hívták be a szerkesztőségbe, a díjátadóra.

A fődíjat, a 4 főre szóló karácsonyi vacsoracsomagot Tomka Attiláné nyerte, míg a másik két díjazott, Morvai Miklós Mátyásné és Barna Kátai Judit egy-egy értékes ajándékcsomagot vehetett át. 

További programok »

Itthon

Opauszki Zoltán: Öt-hét éven belül akár szintet ugorhatunk a turizmusban

A Békéscsabai Turisztikai Egyesület a közelmúltban tartotta közgyűlését a Szlovák Tájházban, ahol megtárgyalták Békéscsaba turizmusfejlesztési koncepcióját is. Az egyesület elnökével, Opauszki Zoltánnal erről, valamint a térségben rejlő turisztikai lehetőségekről beszélgetett a 7.Tv Csabai Forgatag című műsorában Csiffáry Zsuzsanna műsorvezető.
13:47
FEL