Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése Békéscsabán

2021. június 16. 07:31 | behir

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a Modern Városok Program - Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése tárgyú projekt keretében a Berényi és a Dobozi úti kerékpárforgalmi létesítmények, illetve a Szarvasi úti buszmegálló építési munkáinak műszaki átadás-átvételi eljárása van folyamatban.

A Szarvasi úton a MOL benzinkúttal átellenben az új autóbuszöböl és a körforgalomnál a gyalogos-átkelőhely a forgalomba-helyezési eljárás befejezéséig továbbra is munkaterület. A forgalomba-helyezési eljárás várhatóan a műszaki átadás-átvétel befejezését követő 60 napon belül zárul le.

A Berényi úti (a Széna utca és a mezőmegyeri aluljáró között), valamint a Dobozi úti kerékpárút (a kerékpáros átvezetés és a Gém utca között) a műszaki átadás-átvételi eljárások befejezéséig továbbra is munkaterületek.

Mivel a fenti létesítmények az eljárások befejezéséig munkaterületek, ezért csak saját felelősségre használhatóak.

A kivitelező és alvállalkozója, valamint a beruházó Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata az az átadások időpontjáról tájékoztatással fog élni a lakosság irányába a rendelkezésre álló csatornákon keresztül.

A forgalomba helyezésig, illetve a műszaki átadás-átvételi eljárások befejezéséig kérjük az érintettek szíves megértését, türelmét és közreműködését.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

További programok »

Fejlesztéspolitika

Helyszíni bejárás és tájékoztató a Nádas soron

A Modern Városok Program "Geotermikus hőhasznosítás Békéscsabán” projekttel kapcsolatban tartott sajtónyilvános helyszíni bejárást a munkálatokat végző cég kedd délután a Nádas soron. A szakemberek a helyszínen többek között tájékoztattak arról, hogy hol tart jelenleg a kivitelezés valamint, hogy miért nem állhat le a fúrás.
2021. július 28. 11:22
FEL