Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése

2022. október 29. 16:20 | behir

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, hogy a Meglévő iparterületek infrastrukturális fejlesztése tárgyú projekt keretében a kerékpárforgalmi létesítmények kivitelezési munkái befejezésükhöz közelednek.

Érintett szakaszok: A Dobozi úti és a Mokry u. és Szarvasi út között épülő kerékpárút.

A Dobozi úton a Gerlai Holt-Körös hídhoz csatlakozó kerékpárút szakaszokon korlátépítési munkálatok vannak folyamatban. A kerékpárút műszaki átadás-átvételére 2022 november hónapban kerül sor.

A Mokry utcai közúti-gyalogos szintbeli vasúti keresztezés és a Szarvasi úti kerékpárút közötti szakaszon műszaki átadás-átvételi eljárás van folyamatban.

A sikeres műszaki átadás-átvételi eljárás befejezését követően kerülhet sor a kerékpárút forgalomba-helyezésére a hatóság részéről. A forgalomba-helyezési eljárás lezárásáig a kerékpárutak munkaterületnek minősülnek.

A kivitelezési munkálatok, illetve a forgalomba-helyezési eljárások alatt kérjük az arra közlekedőket, hogy kövessék figyelemmel a tájékoztatókat, szíveskedjenek figyelemmel lenni a munkavégzés alatt létrehozott ideiglenes forgalomtechnikai kialakításokra.

A munkavégzés során, illetve a hatósági engedély kiadásáig – forgalomba-helyezésig – kérjük a lakosság szíves megértését, türelmét és közreműködését.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

 

További programok »

FEL