Még a nagy szülők is eljöttek a bölcsis családi napra

2018. június 12. 09:46 | Horváth Szabolcs

Kézműves foglalkozások, játszóház, családi főzés és egy jó hangulatú nap a Belvárosi bölcsődében. Nem csak a szülők, a gyerekek, hanem a nagyszülők és azok a családtagok is eljöttek az alkalomra, akik ide íratják majd be a gyermekeiket.

A kicsik és a szülők azonnal belevetették magukat a színes programkínálatba, a nagy munka után pedig édes volt a csokoládé vagy éppen a sütemény. A Magyar Bölcsődék Egyesülete a Családok Évében 21 állomásos roadshow-t szervez Étel, mozgás, élet címmel, amelybe a kisgyermekes családokat vonják be.

– A cél az, hogy megismertessük mindenkivel a közös mozgás, játék, az együttes tevékenység örömét – mondta Bogár Éva, a Békéscsabai Alapellátási Intézmény igazgatója. A mozgás az egészség alapjául szolgál - tette hozzá az intézményvezető, aki kiemelte azt is, hogy így válik teljessé az élet, mint fogalmazott, ezért hívtak erre az alkalomra védőnőt, gyógytornászt és élelmezés vezetőt is.

 

 

További programok »

Itthon

Két baleset történt Gyula közelében július 8-án

Szerda délelőtt, Gyula Szanazug részén a Kettős-Körös partjáról egy személygépkocsi a folyóba csúszott. Délután Gyulán, a 44-es főút elkerülő szakaszán, az Újkígyósi elágazás irányába egy platós kisteherautó személygépkocsival ütközött.
2020. július 9. 17:48
FEL