Lezárult a Csabai Nyár 2017-es programsorozata

2017. augusztus 27. 21:56 | Szabó Rita

A jó idő még tart, a Csabai Nyár azonban már véget ért - nyárbúcsúztató szimfonikus koncerttel zárták a 2017-es nyári programsorozatot a főtéren, ahol népszerű musical és zenekari művekkel várták a kilátogatókat.  

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere hivatalosan is lezárta a 2017-es Csabai Nyár programsorozatát. A város vezetője összegezve az idei nyár eseményeit elmondta, hogy ebben az évben 70 napon keresztül, több mint 80 programot szerveztek az érdeklődőknek.

A programsorozat a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar koncertjével ért véget, amely Kékovács Marával, a Budapesti Operettszínház művésznőjével kiegészülve készültek egy musical egyveleggel. A zenekar művészeti vezetője úgy fogalmazott, hogy  számukra is rendhagyó a nyárzáró koncert, ugyanis az együttes nem túl gyakran játszik musicalt.

 

 

A 2017-es Csabai Nyár programjait a szervezők úgy állították össze, hogy az változatos legyen és minden korosztály megtalálja a kedvére való szórakozási lehetőséget. Fazekas Lili a Csabagyöngye Kulturális Központ kulturális szervezőjétől megtudtuk, hogy a 2017-es programkínálat tetszett az érdeklődőknek, ugyanis pozitív visszajelzéseket kaptak a rendezvények lebonyolítását követően.

7.TV

Evangélikus és református istentiszteletek újra a 7.Tv műsorán

A békéscsabai evangélikus és református gyülekezetekben, a járvány tavaszi hullámához hasonlóan, jelenleg sem tarthatnak istentiszteleteket. Ezzel szemben - ugyan szigorú óvintézkedésekkel -, de a katolikus templomokat továbbra is látogathatják a hívek. A 7.Tv Támasz című műsorában nézőink újra láthatják az evangélikus és református istentiszteleteket vasárnap délelőtt 9 és 10 órától.
2020. november 21. 12:57
FEL