Lányoknak tartott nyílt napot a Csaba Metál Zrt.

2018. április 26. 17:16 | Szendi Rita

Lányoknak tartott nyílt napot a Csaba Metál Zrt. Idén már kétszerannyi pályaválasztás előtt álló lány érkezett a nyílt napra, mint tavaly. Volt olyan középiskolás, aki azért látogatott el, mert érdekelte a cég véleménye, illetve az, hogy hogyan tudják segíteni a pályakezdőket a szakmai gyakorlatban és a munkavállalásban.

 

 

– Kecskemétre jelentkeztem és azt is megtudtam, hogy duális képzésben itt is dolgozhatok, aminek nagyon örülök. Úgy látom és úgy olvastam, hogy ez a cég folyamatosan fejlődik, és képes helytállni, megfelelni a  különböző kihívásoknak – mondta el az egyik részt vevő, Balázs Erzsébet.

A cég már második éve rendezi meg a nyílt napok lányok részére, hiszen fontos, hogy megismerjék az érdeklődők azt a világot, amiben a későbbiekben majd dolgozni szeretnének – mondta el a Csaba Metál vezérigazgató-helyettese.

– Nagyon bízom benne, hogy ez a nyílt nap újabb hölgyeket fog megerősíteni abban, hogy műszaki pályát válasszanak. Ebben a szakmában elsősorban férfiak dolgoznak, pedig nagyon fontos, hogy más szemszögből is lássunk egy-egy helyzetet, amiben a hölgyek sokat tudnak segíteni – fogalmazott Majoros Csaba.

A diákok nemcsak előadásokon vehettek részt, de az üzemcsarnokokba is betekintést nyerhettek.

További programok »

FEL