Kézilabda: A csabai lányok Szegeden folytatják a bajnokságot

2021. november 12. 17:13 | Papp Ádám Sándor

Szegeden folytatja szereplését a női kézilabda NB I/B 9. fordulójában a Békéscsabai Előre NKSE. A csabai együttes célja, hogy a hétközi kupasikert követően újabb győzelemmel folytassa a bajnoki küzdelmeket.

A Békéscsabai Előre NKSE 8 győzelemmel kezdte a 2021/22-es kiírást a másodosztályban. A csabai lányok a Magyar Kupában is remekelnek, szerdán hazai környezetben győzték le az NB I-es Érdet 27:26-ra. A viharsarki együttes az alapszakasz első felének zárófordulójában Szegedre látogat szombaton.

– Ugyanúgy készülünk, mint az összes többi mérkőzésre. Szeretnénk tovább gyakorolni a védekezésünket, az abból való lerohanást. Fókuszban lesz a saját játékunk begyakorlása – fogalmazott Bucsi Lili.

A Békéscsabai Előre NKSE 16 megszerzett ponttal magabiztosan vezeti a másodosztály Keleti csoportját. A Szeged 8 mérkőzéséből 1 alkalommal tudott győzni, így jelenleg a 9. helyen áll.

– A legfontosabb az, hogy ugyanolyan motiváltan készülünk a mérkőzésre, mint máskor és a hétközi győzelmet helyén tudjuk kezelni, teljes mértékben a Szeged elleni mérkőzésre fókuszálunk. Nem szabad abból kiindulni, hogy mit játszott eddig a szegedi együttes. Tudjuk a céljainkat, mindenképpen győzni megyünk. A saját játékunkat szeretnénk játszani, megtartani a védekezésünk erősségét, abból gyors és könnyű gólokat szerezni – emelte ki Papp Bálint.

A Szeged – Békéscsabai Előre NKSE másodosztályú mérkőzés szombaton 18 órától kezdődik a szegedi városi stadionban.

További programok »

FEL