Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy autóban, Gyulán

2020. október 9. 09:54 | behir

Békésen balesetnél helyszíneltek, Gyulán kábítószer birtoklás gyanúja miatt, Békéscsabán körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Békésen, a Vásárszél utcai járdán 2020. október 8-án, 17 óra 15 perc körül összeütközött két kerékpáros, akik közül az egyik biciklis súlyos sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2020. október 8-án, 12 óra előtt néhány perccel Békéscsabán elfogtak egy 43 éves nőt, akinek csalás gyanúja miatt körözését rendelte el a Békéscsabai Rendőrkapitányság. Emellett a Szolnoki Törvényszék elfogatóparancsot adott ki ellene, mert nem kezdte meg a büntetése letöltését. A békéscsabai nőt a rendőrjárőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy személygépkocsiban 2020. október 8-án Gyulán. Az autóban négyen ültek, két utasnál a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói ezért kábítószer birtoklás gyanúja miatt kihallgatták a két férfit. A rendőrség a lefoglalt növény törmelék kábítószer hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

Jakab: „A békési melós 140 ezerrel kap kevesebbet, mint a fővárosi kollégája”

Egy Békés megyei munkája is ér annyit, mint bárki másé Európában címmel tartott sajtótájékoztatót hétfő délután, a békéscsabai Petőfi ligetben Jakab Péter, az előválasztás miniszterelnök-jelöltje, és Stummer János országgyűlési képviselő, aki az ellenzéki előválasztáson Békés megye 1. számú választókerületében indul.
2021. június 21. 17:02
FEL