Balesetek, közokirat-hamisítás, lopás és körözés miatt intézkedtek a rendőrök

2023. október 18. 13:20 | behir.hu

A keddi nap sem telt eseménytelenül a rendőrök számára Békés vármegyében.

Kétegyházán, a Szent Imre utcában 2023. október 17-én 15 óra előtt néhány perccel egy kerékpáros fiú nem adott elsőbbséget egy autósnak és összeütköztek. A balesetben a fiatal könnyű sérülést szenvedett. Orosházán, a Könd utcában 17 óra körül egy kerékpáros nekiütközött egy személygépkocsinak. A biciklis lány súlyosan megsérült. Békésen, a Kossuth Lajos utcában 18 óra 15 perc körül elesett egy elektromos rollerrel közlekedő fiú, aki könnyebb sérülést szenvedett. Gyulán, a Vértanúk útján 20 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője áthajtott egy gyalogos lábán. A gyalogos nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2023. október 17-én Méhkeréken, a közúti határátkelőhelyen. Egy személygépkocsival kilépésre jelentkező román állampolgárt állítottak elő, mert a jogosítványáról kiderült, hogy hamisítvány. A férfi ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Lopás miatt vettek őrizetbe a rendőrök Orosházán egy férfit, mert a közelmúltban többször lopott autókból pénzt és egyéb értékes dolgokat. A 19 éves férfi ellen az Orosházi Rendőrkapitányságon büntetőeljárás indult.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. október 17-én elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot tartási kötelezettség elmulasztása miatt.

 

Forrás: Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

További programok »

FEL