Buszról leszálló nőt ütöttek el Gyulán

2021. március 13. 09:42 | behir

Baleset Gyulán és Orosházán, lopás Gyulán.

Békés megyében március 12-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - számolt be a police.hu. Gyulán, a Dobozi úton 7 óra körül egy személygépkocsi gyalogost ütött el. A nő, aki egy buszról szállt le és a jármű takarásából lépett ki az úttestre, súlyosan megsérült.

 

(Fotó: police.hu)

(Fotó: police.hu)

 

Orosházán, a Csendes utca és a Székács József utca kereszteződésében, 20 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője a helyszínelés elsődleges megállapítása szerint nem adott elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinek és összeütköztek. A motor vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

Gyulán, a Villa utcában március 12-én 9 óra 30 perc körül egy nő egy ház elől ellopott két tuját. A rendőrök a kötegyáni nőt a történtekről érkezett bejelentés után nem sokkal a vasútállomásról előállították. Nem tagadta, amit tett, azt mondta, hogy megtetszettek neki a növények, ezért vitte el azokat. A Gyulai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés miatt eljárást indított ellene.

 

További programok »

Itthon

Másodjára is megrendezték a Diáksport Napot a Vízműben

A Békéscsabai Szakképzési Centrum Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium Jókai immár másodjára szervezett diáksport napot a megye székhelyhez tartozó kollégisták számára. A 8 városi kollégium csapata a tavalyi évhez hasonlóan 7 különböző sportágban száll szembe egymással.
2023. szeptember 28. 17:20
FEL