Két baleset, egy súlyos és egy könnyű sérült

2021. október 2. 09:45 | behir.hu

Gyulán és Békésszentandráson balesetnél helyszíneltek, Szarvason ittas járművezetés gyanúja miatt és körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében október 1-jén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőségre - írja a police.hu. Gyula külterületén 9 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és összeütközött egy másik autóval. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült. Békésszentandrás közelében 23 óra körül egy személyautó letért az útról és nekiütközött egy oszlopnak. A mentők egy utast súlyos sérüléssel vittek kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök október 1-jén 22 óra 45 perc körül Szarvason, a Csabai útról egy férfit. Személygépkocsit vezetett és a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála. A további légalkoholmérések eredménye is megerősítette azt, hogy a 39 éves szarvasi férfi ittasan közlekedett. Ezért a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei elvették az autós jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei október 1-jén elfogtak egy szarvasi férfit, aki ellen a Szarvasi Járásbíróság testi sértés bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A 27 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.

További programok »

Itthon

Okos eszközök uralma – digitális önvédelem, tudatosság az internet birodalmában

A Mathius Corvinus Collegium (MCC) soron következő békéscsabai előadásán górcső alá vették a digitális világ térnyerését. Az előadásban kiemelték, hogy az internet miként szippantja be a gyerekeket és a felnőtteket, akik ezáltal elvesztik kapcsolatukat a valósággal. Az előadók hangsúlyozták a digitális önvédelem megvalósítását, illetve azt, hogy miként is lehet elhárítani az internet káros hatásait.
18:02
FEL