Öt baleset a megye útjain

2022. november 26. 09:27 | behir.hu

Baleseteknél helyszíneltek és bűncselekmények miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében november 25-én öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – írja a police.hu. Szarvason, a Jókai Mór utcában 7 óra 45 perc körül egy személygépkocsi elsodort egy kerékpárost, akit a mentők könnyű sérüléssel vittek kórházba. Tíz perccel később Mezőberényben, a Hajnal utcában összeütközött két autó. A balesetben mindkét jármű vezetője könnyebben megsérült. Gyulán, a Sarkadi úton 14 óra 15 perc körül egy személyautóval közlekedő férfi meg akart fordulni, de eközben nem adott elsőbbséget egy segédmotor-kerékpárosnak és összeütköztek. Utóbbi jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Egy órával később Békéscsaba külterületén egy személygépkocsi letért az útról, majd a szántáson felborult. A balesetben egy nő könnyebben megsérült. Gyomaendrődön, a Fő úton 16 óra 45 perc körül segédmotoros kerékpáros és autó ütközött, a kétkerekű járművel közlekedő könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Tulipán utcában november 25-én 3 óra 30 perc körül egy személyautó jelzőtáblának és egy ház falának ütközött. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja. A rendőrjárőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a megyeszékhelyi férfit, és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak Vésztőn, a Kinizsi utcából november 25-én 20 óra 30 perc körül egy 27 éves férfit. A vésztői férfi, aki a gyanú szerint ittasan okozott anyagi káros balesetet, úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a Szeghalmi Járásbíróság 2023. július 18-áig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrkapitányság a férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt és járművezetés ittas állapotban bűncselekmények miatt indított eljárást.

 

További programok »

Itthon

Egy vegyesboltban „nyit” újra a posta Gerlán

2022 novembere után csütörtöktől újra igénybe lehet venni a postai szolgáltatásokat Gerlán. Mint ismert, másfél évvel ezelőtt összesen hat fiókját zárta be a Magyar Posta Békéscsabán, köztük Gerlán is. Egy postapartneri programnak köszönhetően azonban ismét lehet majd a városrészben levelet, csomagot feladni, csekket befizetni vagy készpénzt felvenni.
17:09
FEL