Autós és motoros ütközött a 44-es főúton

2022. július 10. 10:14 | behir.hu

Három közlekedési baleset hat sérülttel és egy ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Békés megyében július 9-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu. A 44-es főúton, Kondoros külterületén 9 óra 30 perc körül egy személygépkocsi balra kanyarodott, de eközben összeütközött az őt már előző motorossal. A motort vezető férfi súlyos, utasa könnyű sérülést szenvedett. Dévaványán, a Zrínyi utca és az Eötvös utca kereszteződésében 13 óra 10 perckor egy kanyarodó személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és elütötte őt. A kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Bessenyei utcában 14 óra körül letért az útról és távközlési vezetéket tartó oszlopnak ütközött egy személygépkocsi, majd árokba csapódott. A balesetben a jármű vezetője és a hátsó ülésen utazó nő, illetve gyermek is megsérült, állapotuk nem súlyos.

 

Oszlopnak ütközött egy autó Békéscsabán (Fotó: police.hu)

Oszlopnak ütközött egy autó Békéscsabán (Fotó: police.hu)

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit július 9-én 23 óra 40 perckor Gyulán, a Béke sugárútról. A 38 éves férfi személygépkocsival közlekedett, és az igazoltatásakor, valamint a rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőeljárást indítottak ellene.

További programok »

Itthon

Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke lett a kormánypártok államfőjelöltje

Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság jelenlegi elnökét jelölik köztársasági elnöknek a kormánypártok – jelentette be Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön Balatonalmádiban, a Fidesz-KDNP kétnapos, kihelyezett frakcióüléséről beszámoló sajtótájékoztatón. A 67 éves jogász a február elején lemondott Novák Katalint követheti köztársasági elnökként.
14:33
FEL