Nem telt baleset nélkül a hét utolsó napja Békés megyében

2018. január 22. 11:08 | behir

Békéscsabán, a Jókai utca és az Illésházi utca kereszteződésében, január 21-én, 11 óra 45 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei január 21-én, 4 óra 45 perc körül elfogtak egy férfit, aki ellen a Békési Járásbíróság lopás vétség miatt adott ki elfogatóparancsot.  A rendőrkapitányság a 18 éves körösnagyharsányi férfit bűnügyi őrizetbe vette és a rendőrök értesítették a körözését elrendelő bírót.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen január 21-én, 18 óra körül belépésre jelentkezett egy román férfi, akinek csődbűncselekmény miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elrendelte a körözését. A 38 éves B. Zoltánt a Kötegyán Határrendészeti Kirendeltség rendőrei átadták a körözését elrendelő hatóság képviselőinek.

Békésszentandráson, a Hunyadi utcából január 22-én, 0 óra 20 perckor előállítottak a rendőrök egy békésszentandrási férfit, mert a gyanú szerint ittasan személygépkocsit vezetett. Három pozitív eredménnyel végződött légalkohol mérés után a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

 

Forrás: Police.hu

További programok »

FEL