Mozgalmas kedden vannak túl a megyei rendőrök

2022. augusztus 24. 11:56 | behir.hu

Tótkomlóson balesetnél, Körösladányban, Gyulán és Battonyán bűncselekmény gyanúja miatt, Békéscsabán körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

2022. augusztus 23-án 14 óra körül Tótkomlóson, a Széchenyi utcában egy kisteherautó vezetője hátulról nekiütközött egy személyautónak, amely az út szélén állt. Az utóbbi járműben egy utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit az Orosházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

2022. augusztus 23-án 12 óra 15 perc körül Körösladányban, a Petőfi téren ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.  Egy személyautót vezető férfinál az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az 55 éves férfit a rendőrök előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

2022. augusztus 23-án délelőtt Gyulán, egy italozóban szóváltás alakult ki két gyulai férfi között. A vita során az egyik férfi bántalmazta a másikat, aki könnyebben megsérült. A rendőrök a 67 éves férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták.

2022. augusztus 23-án Battonyán jogtalan elsajátítás miatt intézkedtek a rendőrök. A gyanú szerint a délelőtti órákban az egyik battonyai boltban egy nő megtalálta egy másik vásárlónak az ott felejtett telefonját, de azt nem adta vissza. A történteket az üzletben felszerelt kamerák rögzítették. A bejelentés után a rendőrök megnézték a felvételt és azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 37 éves battonyai nőt. A nála tartott kutatás során a rendőrök megtalálták a telefont, amit lefoglaltak tőle és visszaadták a tulajdonosának. A sim kártya már nem volt benne, mert miután a nő hazavitte, kivette a készülékből a kártyát és kidobta azt. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozói jogtalan elsajátítás miatt indítottak ellene büntetőeljárást és gyanúsítottként kihallgatták.

2022. augusztus 23-án 14 óra után néhány perccel Békéscsabán a rendőrjárőrök elfogtak egy tolnai nőt, aki ellen a Debreceni Járásbíróság lopás és garázdaság miatt adott ki elfogatóparancsot. A 40 éves nőt előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra és értesítették a körözését elrendelő bírót.  

Forrás: police.hu

További programok »

FEL