Baleset Bucsán, elfogás Sarkadon, részeg sofőr Szarvason

2018. május 28. 10:41 | behir

Bucsán, a Déli soron, május 27-én, 16 óra 45 perc körül egy személygépkocsi elsodort egy gyalogost. A balesetben a 11 éves lány könnyű sérülést szenvedett – írja a police.hu.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. május 27-én, a lakásán elfogtak egy sarkadi férfit, aki ellen a Gyulai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 24 éves M. Sándor ellen kifosztás bűntett miatt folyik büntetőeljárás, de ügye bírósági tárgyalásán nem jelent meg, ezért a rendőrség a következő tárgyalásig őrizetben tartja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2018. május 27-én, 14 óra előtt néhány perccel Szarvason, a Tessedik Sámuel utcában. Egy személyautó vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök ezért bevonták a szarvasi férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.
 
 

További programok »

Kék hírek

Nem sikerült elhúzni

Egy autót húzott maga után egy férfi Sarkadon. Észrevette ezt egy szolgálaton kívüli rendőr, aki a gyanús esetről azonnal értesítette a kollégáit. A rendőrjárőrök az ellenőrzéskor megállapították, hogy a forgalomból kivont járművet egy lakatlan ház udvaráról lopták el.
2022. január 28. 18:46
FEL