Segédmotorost ütött el egy autós Gyulánál

2019. június 30. 09:14 | behir

Gyulán balesetnél helyszíneltek, Szarvason ittas járművezetés gyanúja miatt, Békéscsabán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, június 29-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyula külterületén, 9 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget és összeütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfival. A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. június 29-én 5 óra után néhány perccel, Szarvason, a Vajda Péter utcában. Egy személyautó vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A budapesti férfit a rendőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. június 29-én 16 óra körül elfogtak egy békéscsabai nőt, akinek körözését rendelte el testi sértés bűntett miatt a Győri Rendőrkapitányság. A 45 éves H. Editet a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Kapcsolj Te is! Csat(t)lakozz a kihíváshoz!

Biztonsági öv. Sokan csak akkor kapcsolnak, amikor rendőrt látnak. Pedig nem a rendőrtől, hanem a bírságnál súlyosabb következménytől, a tragédiáktól kellene tartani. Kapcsolj Te is! Csat(t)lakozz a kihívásunkhoz, mutasd meg, hogy profi vagy!
2023. március 27. 15:32
FEL