Segédmotorost ütött el egy autós Gyulánál

2019. június 30. 09:14 | behir

Gyulán balesetnél helyszíneltek, Szarvason ittas járművezetés gyanúja miatt, Békéscsabán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, június 29-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyula külterületén, 9 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget és összeütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfival. A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. június 29-én 5 óra után néhány perccel, Szarvason, a Vajda Péter utcában. Egy személyautó vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A budapesti férfit a rendőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. június 29-én 16 óra körül elfogtak egy békéscsabai nőt, akinek körözését rendelte el testi sértés bűntett miatt a Győri Rendőrkapitányság. A 45 éves H. Editet a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Lakodalomban ütötte ki az ittasan kötekedő idős férfit a fiatal bokszoló

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség egy 27 éves büntetlen előéletű békési férfival szemben, aki egy lakodalomban „engedte el” a kezét; társának, egy 70 éves büntetlen előéletű gyulai férfinak garázdaság vétsége miatt kell bíróság elé állnia.
2022. szeptember 29. 19:00
FEL