Ismét minden a csokiról szól a Csabagyöngyében

2018. szeptember 22. 15:11 | Szendi Rita

Második alkalommal várja a vendégeket és kiállítókat a csabai Csokifesztivál a Csabagyöngye Kulturális Központban.

 

 

A kétnapos, édességekben gazdag hétvége a tavalyihoz képest még több kiállítóval várja az édesszájúakat. A kulturális központ nagytermében az édestől a sósig, a puhától az egészen kemény csokiig minden megtalálható. A program szervezői a gyermekekre is gondoltak, ugyanis szombaton és vasárnap is egésznapos játszóházzal, nép játékokkal, valamint hangszerek kipróbálásával várják a legkisebbeket.

Kovács Erika, a rendezvény szervezője elmondta, hogy egy családoknak szóló programról van szó, a játékok mellett pedig természetesen az édesség kapja a főszerepet.

 

 

– Örülünk, hogy Békéscsabán újra meg tudtuk szervezni ezt a fesztivált. Ismét rengeteg féle csokoládéval érkeztek a kiállítók, a rendezvényen pedig bárki megismerheti ezeket. Jó ismerős arcokat látni mind a kiállítók, mind a vendégek tekintetében, úgy látszik, hogy sokak tetszését elnyerte a tavalyi évben rendezett fesztivál – fogalmazott a főszervező.

A hétvégén mindkét nap 10 órától 18 óráig bárki várják az érdeklődőket. A hétvége további programjai között szerepel a lufieső, mindkét nap 16 órától, valamint vasárnap bűvész produkcióra is számíthatnak a kulturális központba érkezők.

FEL