Hetven résztvevővel kezdődött el a BRSE negyedik nyári tábora - Galériával

2020. június 30. 15:32 | Papp Ádám Sándor

Az elmúlt évekhez képest új helyszínen, a Békéscsabai Röplabda Akadémia munkacsarnokában rendezi meg a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület nyári táborát, immár negyedik alkalommal.

Az öt napos tábor hétfőn vette kezdetét, ahová olyan gyermekek jelentkezését várták, akik már iskolába járnak és korábban megismerkedtek a sportág alapjaival. A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület utánpótlás vezetőedzője elmondta: három edző és a segítők koordinálásával több kisebb csoportra osztották a fiatalokat, akik egy időben több helyszínen edzéseken, kézműves foglalkozásokon vagy éppen csapatépítő tréningen vesznek részt. Nagy Attila arról is beszélt, hogy a múlt héten két teqvoly asztal érkezett az akadémiára, amelyet a tábor ideje alatt a fiatalok bármikor használatba vehetnek.

– Közel hetven fővel indult útjára negyedik alkalommal a BRSE nyári tábora, amely a járvány után szerintem megfelelő létszámnak mondható. A táborral az a célunk, hogy opciót kínáljunk a szülőknek arra, hogy az iskola után a gyerekek rendezett körülmények között, tartalmas programokkal sportolási lehetőséghez jussanak. A napi két edzés mellett igyekszünk olyan foglalkozásokkal színesíteni a tábori napokat, mint például a kézműves foglalkozások, a szellemi vetélkedők és minden olyan program, amely során jól érzik magukat és új barátokat szerezhetnek – emelte ki Nagy Attila.

Az utánpótlás vezetőedző hozzátette, hogy pénteken hagyományosan egy sorverseny és a 100 szeletes BRSE torta elfogyasztásával zárják a tábor hetét. A tervek szerint július 20 és 24 között, amennyiben igény lesz rá, a klub egy második turnust is szervez majd.

 

Galéria

További programok »

Sport

FEL