Élő közvetítéssel jön az Előre NKSE Boglári Akadémia elleni bajnoki mérkőzés

2020. november 3. 15:40 | Hidvégi Dávid

A városi sportcsarnok felújítása miatt a Békéscsabai Előre NKSE – Boglári Akadémia-SZISE NB I-es kézilabda bajnoki mérkőzést 2020. november 4-én, szerdán 17 órakor még az Evangélikus Gimnázium sportcsarnokában rendezik meg. A találkozót a helyszínen csak a bérletesek tekinthetik meg, de azok sem maradnak le meccsről, akiknek nincs bérletük.

A csarnok korlátozott befogadóképessége és a járványügyi előírások miatt a klub a szerdai találkozón kizárólag a bérlettel rendelkező szurkolók számára tud belépési lehetőséget biztosítani – tájékoztatta portálunkat az egyesület a közleményében. Előzetes regisztráció ezúttal nem szükséges, a Kisvárda elleni mérkőzés rendezési tapasztalatai azt mutatják, hogy a klub a járványügyi szabályoknak meg tud felelni a tornacsarnokban, így a bérletes nézők elhelyezése biztosítható. A járványügyi szabályok betartása ezúttal is kiemelten fontos, a belépés csak kézfertőtlenítés és lázmérés után lehetséges, a találkozó alatt az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése pedig kötelező.

A szerdán 17 órakor keződő találkozót a behir.hu Facebook oldalán és a YouTube csatornáján élőben követheti majd, ha esetleg lemaradna, akkor az ismétlést pénteken 21 órától tekintheti meg a 7.Tv-n.

A Békéscsabai Előre NKSE eddig öt mérkőzést játszott le az idei szezonban az élvonalban, amelyeken még nem szerzett pontot, így a tabella utolsó helyét foglalja el. A Nemzeti Kézilabda Akadémia csapata, a Boglári Akadémia-SZISE hat meccset játszott eddig, amelyeken két győzelmet és négy vereséget hozott össze, az NB I-ben a nyolcadik helyen állnak négy ponttal. A két csapat szeptemberben a nyitó fordulóban már találkozott egymással, amelyben a SZISE 33-22-re nyerni tudott otthon. Nyáron egy békéscsabai tornán is megmérkőztek egymással, akkor a viharsarkiak hat góllal győztek.

További programok »

FEL