Bravúrra lenne szüksége a Ferencvároshoz látogató Előre NKSE-nek

2020. szeptember 16. 09:39 | Hidvégi Dávid

Újabb nehéz feladat vár a Békéscsabai Előre NKSE-re, hiszen az együttes szerdán az NB I-ben még veretlen, Bajnokok Ligájában szereplő Ferencváros együtteséhez látogat. A lilák idén még nem szereztek pontot a bajnokságban, azonban a csapatnak nagy bravúrra lesz szüksége, ha ezen már a 4. fordulóban változtatni akar.

A múlt szombati, Debrecen elleni mérkőzés jól kezdődött a Békéscsabai Előre NKSE számára, azonban a hajdúságiak végül magabiztosan, nyolc góllal diadalmaskodtak. A csabaiak egyik játékosa szerint ezt a mérkőzés eleji formát kell átmenteniük a Ferencváros elleni találkozóra.

– Úgy gondolom, hogy minden meccs egyre jobban sikerül majd nekünk. Fontos, hogy összeszokjunk mivel sok az új játékos. Fiatalok vagyunk, de abszolút pozitívan állunk a mérkőzéshez – emelte ki Andróczki Flóra.

 

 

Bár a Ferencváros és a Békéscsaba a 4. fordulóban lép pályára egymás ellen, a csapatok még csak két meccsen szerepeltek, hiszen mindkét együttesnek van egy elmaradt meccse. Az Előre elővigyázatossági okoból nem vállalta a Győr elleni összecsapást, mivel az egyik keretbe sem nevezett játékos negatív koronavírus tesztje nem érkezett meg időben, pedig a csapat elutazott a mérkőzés helyszínére. A Fradi pedig a Rosztovval játszott szombaton a Bajnokok Ligájában, ezért a Kisvárda elleni bajnokiját elhalasztotta a hazai szövetség. Az Előre játékosai úgy készülnek, hogy az FTC elsősorban a gyors játékával és a lerohanásaival jelenthet veszélyt.

– Szeretnénk javítani mind a támadásunkban, mind a védekezésünkben. Szerintem már a Loki ellen nagyon szép dolgokat mutattunk és a védekezésünk is sokkal összeszedettebb volt, főleg a második félidőben. Szeretnénk ezeket átvinni a többi meccsre is és igyekszünk majd szép játékot mutatni – fogalmazott Borgyos Panna.

A Békéscsaba szerdán 17 órától lép pályára Budapesten az Elek Gyula Arénában.

További programok »

FEL