Biztosítják a gyermekek diétás étkeztetését Békéscsabán

2019. október 1. 20:28 | Hidvégi Dávid

A Békéscsabai Gyermekélelmezési Intézmény tartott értekezletet a speciális étrendet követő gyermekek szüleinek a békéscsabai 1-es számú konyhán.

Az itézmény igazgatója elmondta, számukra büszkeség, hogy sikerült egy Békés megyei vállalkozót találni, aki itt teremt munkát és értéket.

– Sikerült egy olyan Békés megyei vállalkozást találni, aki sikeresen pályázott és sikeres vett részt ezen a közbeszerzési eljáráson. Minden évben, amikor a diétás vagy speciális étkeztetésről beszélünk, akkor meghívjuk azokat szülőket és gyermekeket, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást. Ilyenkor tudnak kóstolni, tudunk beszélni olyan szakmai kérdésekről, ami érinti a Békéscsabai Gyermekélelmezési Intézményt vagy magát a szolgáltatót – fogalmazott Bíró Csaba.

Az új beszállító a Gyopárosi Gasztronómiai és Turisztikai Kft., amely 2008 óta foglalkoznak speciális étkeztetéssel és az ország különböző pontjaira szállítanak ételeket. A cég ügyvezetője tájékoztatta a szülőket az ételeik elkészítési és szállítási folyamatáról és azok tartalmáról. Bereczkiné Varga Ágnes elmondta, fontos számukra a szülők visszajelzése.

– Mindig tartjuk a kapcsolatot a szülőkkel és nagyon szeretjük a visszajelzéseket, mert ha probléma van az ételekkel, azt azonnal orvosolni tudjuk, ha pedig pozitív a visszajelzés, az megerősíti a munkánkat – fogalmazott az ügyvezető.

További programok »

FEL