Befejeződött az Alföldvíz Zrt. közgyűlése

2019. augusztus 28. 16:34 | behir

Az Alföldvíz vezetése szerdán tájékoztatta a tulajdonosokat a cég nehéz helyzetéről. Ennek tudatában elfogadták a társaság üzleti tervét.

A társaság szerkesztőségünkhöz az alábbi közleményt juttatta el, melyet a következőkben változatlan formában adunk közre:


A cégvezetés elmondta, hogy a cél az Alföldvíz egyenesbe állítása, melyhez megkezdődtek a tárgyalások a kormányzati szereplőkkel. További cél a fizetőképesség megőrzése, annak érdekében, hogy a kormányzati egyeztetések során elhangzott, várható komplex megoldás a víziközmű-szektorra nézve, az Alföldvíz jövőjét is biztosítani tudja.

Az Alföldvíz a jelenlegi, felkészült szakembergárdájával értéket képvisel, mely értéket jelen állapotában kell megőrizni, így marad továbbra is a magyar víziközmű-szektor meghatározó szereplője.

A közgyűlésen Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere felvetette, hogy a tulajdonos önkormányzatok hozzájárulásával a munkavállalók anyagi terheinek enyhítésére fizessen a cég egyösszegű támogatást, amely nagy segítséget jelenthet a végleges bérrendezésig.


 

További programok »

FEL