Az Illúzió Mesterei elbűvölték a közönséget a Csabagyöngyében

2023. május 7. 06:30 | Csiffáry Zsuzsanna

A Csabagyöngye Kulturális Központban az Illúzió Mesterei mutatták be a bűvészet széles spektrumát.

Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadain jártak azok az előadóművészek, akik pénteken este a Csabagyöngye Kulturális Központban is felléptek a békéscsabai közönség előtt. Az Illúzió Mesterei a nézőket is bevonták a showműsorba. 

Galambos Fecó, bűvészmester stábunkkal beszélgetett a helyszínen.

– Az a típusú bűvész vagyok, aki a szakmájának szinte egész területét gyakorolja. Az emberek imádják a bűvészvilágot, ezért különösen fontos nekem ez a pálya. Amíg az embereket eltudjuk varázsolni a társaimmal, és mély hatást tudunk rájuk gyakorolni addig ezzel nagyon sok élményt tudunk adni az embereknek, és mi magunk is örömünket leljük a munkánkban – fogalmazott Galambos Fecó. 

A mester hozzátette, hogy szabadidejében is a világ nagy és rangos bűvészeinek műsorát nézi, mint mondta, teljesen eggyé vált a szakmájával. Az est folyamán dupla előadással bűvölték el a közönséget a mesterek.

Holcz Gábor azt emelte ki, hogy mindenkinek szüksége van a varázslatra, egy kis elrugaszkodásra, ami szebbé tudja tenni az emberek életét. Mint mondta, interaktív műsoruktól sok néző lesz lámpalázas 

– Amikor felhívjuk a nézőket a színpadra, sokszor megijednek. De igyekszünk természetességgel és kedvességgel, udvariassággal feloldani ezt a feszültséget, ami általában működni szokott. Majd maga a néző is eljut arra a könnyed szintre, amikor tudatosul benne, hogy mindez egy játék.

További programok »

Itthon

Németh Szilárd: A nemzeti konzultáció egy sikeres eszköz Brüsszelben

Orbán Viktor miniszterelnök sikeresebben tud tárgyalni Brüsszelben, amennyiben a lakosság részt vesz a nemzeti konzultációban – fogalmazott a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos csütörtökön Békéscsabán. Németh Szilárd szerint fontos, hogy akik Európában és helyben, akár itt, Békéscsabán szeretnék képviselni a magyar, illetve a helyi emberek érdekeit, azoknak szabadoknak, szuveréneknek kell lenniük.
19:42
FEL