Alföldvíz: Egyelőre szünetel a személyes ügyfélfogadás és a műszaki ügyintézés

2021. március 8. 11:15 | behir.hu

A koronavírus-járvány egészségügyi veszélyeire való tekintettel az Alföldvíz Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban és valamennyi műszaki irodában a személyes ügyfélkiszolgálás valamint a személyes műszaki ügyintézés átmenetileg szünetel.

A víziközmű-szolgáltató megkéri a felhasználóit, hogy a tömeges megbetegedést okozó járvány megelőzése érdekében a személyes megjelenés helyett telefonon, írásban vagy az ALFÖLDVÍZ Zrt. honlapján elérhető ügyintézési lehetőségek valamelyikén vegyék fel a társasággal a kapcsolatot – olvasható a közműszolgáltató szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

A fogyasztóik az ügyintézésekkel kapcsolatban a társaság weboldalán, a www.alfoldviz.hu-n az ügyfélszolgálat menüpontban is tájékozódhatnak, illetve a felhasználó változás bejelentésről bővebb információt szintén a honlapra kattintva érhetnek el

Amennyiben az ügyintézéshez szükséges dokumentumok elektronikus formátumban történő eljuttatása nem lehetséges, úgy azok elhelyezésére a divízióközpontok (Békéscsaba, Szabolcs u. 36, Orosháza, Fürdő u. 1, Gyomaendrőd, Fő u. 83.) bejáratánál található, „ALFÖLDVÍZ Zrt. Dokumentumok” felirattal ellátott gyűjtőládában van lehetőség. A gyűjtőládát naponta ürítésre kerül, a beérkezett dokumentumok feldolgozása folyamatos.

A mellékvízmérők időszakos cseréjének végzése, valamint a bekötési és mellékvízmérők leolvasása átmenetileg szintén szünetel, melyről bővebb tájékoztatást a felhasználók az elkövetkezendő időszakban kapnak.

A díjtartozás miatti korlátozások felfüggesztésre kerültek.

Telefonos elérhetőségek:
Ügyfélszolgálat: 06/80/922-334
Hibabejelentés: 06/80/922-333

E-mail-es elérhetőségek:
ugyfel@alfoldviz.hu
muszakihiba@alfoldviz.hu

Postai elérhetőség:
5600 Békéscsaba, Dobozi út 5.

További programok »

Itthon

Területi adományosztási referensek segítik a nehéz sorsú családokat

A Megújuló Békés Megyéért Egyesület 2020 óta Segítő jobb civilektől civileknek néven egy civil összefogás útján igyekszik enyhíteni a COVID-19 járvány okozta társadalmi és gazdasági veszteségeket, a nehéz sorsú családok helyzetének könnyítésével. Cikkünkben Matuz Ádám Krisztián az egyesület elnöke számolt be arról, hogy két embert neveztek ki területi adományosztási referensnek.
2021. július 28. 19:04
FEL