A Debrecen ellen zárja az alapszakaszt a Békéscsabai KK

2021. március 12. 09:26 | Papp Ádám Sándor

A BKG-Prima Akadémia Debrecen ellen zárja a férfi kosárlabda NB II Keleti csoportjának alapszakaszát a Békéscsabai Kosárlabda Klub szombaton.

A Békéscsabai Kosárlabda Klub zsinórban tizedik győzelmét aratta a listavezető Nyíregyháza ellen, amellyel tovább erősítette tabellán elfoglalt második helyét. Jancsika Árpád együttese 12-3-as mérlegével már biztos résztvevője a hamarosan kezdődő rájátszásnak, így számukra nincs jelentős tétje az alapszakasz utolsó mérkőzésének. A vezetőedző a behir.hu megkeresésére elmondta: a találkozót főként gyakorlásra fogják használni és igyekszik majd a fiatalok mellett azoknak a játékosoknak lehetőséget biztosítani, akik korábban kevesebb szóhoz jutottak.

A BKG-Prima Akadémia Debrecen csapata jelenleg az NB II Keleti csoportjának hetedik helyét foglalja el. A 4-11-es mérleg még egy esetleges győzelem esetén sem elegendő ahhoz, hogy a rájátszásba juttassa az együttest, így számukra is tét nélküli lesz az alapszakasz utolsó összecsapása. A debreceniek ráadásul utolsó 5 mérkőzésükből egyet sem nyertek meg. 

A két együttes legutóbb február 27-én találkozott Debrecenben, amikor 101:73-as békéscsabai sikerrel zárult a mérkőzés.

Az NB II Keleti csoport alapszakaszának utolsó mérkőzése március 13-án 17 órától kezdődik, a Békéscsabai Evangélikus Sportcsarnokban. A találkozó összefoglalóját a hétfőn 19 órától kezdődő híradónkban láthatják. 

További programok »

Sport

FEL