A beruházásokat és a jövőbeli terveket mutatták be a 6. számú választókerületben

2019. augusztus 31. 11:21 | Papp Ádám Sándor

Fülöp Csaba, az MSZP önkormányzati képviselője elmondta: több, mint 100 millió forint értékben hajtottak végre infrastrukturális fejlesztéseket, amelyek hozzájárultak a körzetben lakók életminőségének javulásához.

Fülöp Csaba a 6-os, Miklós Attila a 7-es, Körömi János pedig a 8-as választókerületben méretteti meg magát az októberi önkormányzati választáson, az MSZP, az LMP és a Liberálisok szövetségének színeiben. A jelöltek a választókerületekben járva szeretnék hagyományteremtő módon bemutatni a ciklusban elért eredményeket, illetve vázolni az általuk elképzelt fejlesztések terveit.

– A választókerületi séták azért fontosak, hogy közvetlenül megmutathassuk a sajtón keresztül a békéscsabaiaknak azt, hogy milyen elképzelésekkel rendelkezünk a jövőre nézve. Minden kis közösségnek a problémáját fel kell tudnunk karolni és az ő érdekeiket kell képviselnünk a képviselőtestületben – fogalmazott Miklós Attila, az MSZP önkormányzati képviselője.

A 6. számú választókerületben 1,5 km új burkolatú útszakaszt adtak át, ötvenöt kerékpártárolót telepítettek a társas házak elé és több, mint kétszáz padot újítanak fel októberig – fogalmazott Fülöp Csaba. Az önkormányzati képviselő elmondta: arra is figyelmet fordítanak, hogy több játszóteret is biztonságosabbá tegyenek, valamint több parkolási lehetőséget biztosítsanak az itt élőknek.

– Természetesen szeretnénk ezeket a programokat is folytatni, ezek alappillérei a belvárosi programnak. Erre szeretnénk építeni az elkövetkezendő öt esztendőben is, a lakossággal közösen mindenkinek szövetséget ajánlva szeretnénk megvalósítani ezeket a fejlesztéseket és természetesen új elemeket is szeretnénk bevinni. Azt gondolom és ki is jelentettem már többször, hogy elsődleges a sikeres programok továbbvitele és befejezése – hangoztatta Fülöp Csaba.

 

A 6. számú választókerület legnagyobb beruházása a Szigligeti utcai tanmedence rekonstrukciója volt. Fotó: Papp Ádám

A 6. számú választókerület legnagyobb beruházása a Szigligeti utcai tanmedence rekonstrukciója volt. Fotó: Papp Ádám

 

A képviselő hozzátette, hogy a választókerület egyik legnagyobb beruházása a Szigligeti utcai tanmedence rekonstrukciója volt, amelyet több, mint 100 millió forintból hajtottak végre. Fülöp Csaba hangoztatta: céljuk, hogy a lehető legtöbb gyermek megismerkedjen az úszás alapjaival, amelyre kiváló lehetőséget biztosít Magyarország egyetlen óvodai tanmedencéje.

 

 

 

További programok »

FEL