Hét játékos távozik, Király Patrik és Szalai Dániel marad Békéscsabán

2020. július 1. 11:07 | behir.hu

A Békéscsaba 1912 Előre bejelentette távozók pontos listáját, illetve azokat, akik szerződést hosszabbítottak a csapattal. Az egyik eligazoló védőjátékosról az is kiderült, hogy hol folytatja pályafutását.

A KBSC-nél több nagy változás is történt a nyári szünetben, a jövőben Kolorcity Kazincbarcika Sport Club néven folytatják, amely címerváltoztatást is jelent. A csapat újra Kazincbarcikán játszhatja majd hazai mérkőzéseit, ahol megújult a pálya és a lelátó. Az is kiderült, hogy Dávid Zoltán a borsodi csapatnál folytatja, aki így újra együtt dolgozhat Boér Gábor vezetőedzővel.

A békéscsabaiak közül máshol próbál szerencsét Zahorán Balázs, továbbá a vezetőség nem hosszabbította meg Polényi Gábor szerződését. A felkészülési időszakot más együttesnél kezdte meg Burai Erik Csaba, Faragó Tomás, Varga Tamás és Lustyik Levente is – számolt be a klub honlapja.

A viharsarkiak oszlopos tagjai közül Király Patrik hosszabbított az Előrénél, csakúgy, mint Szalai Dániel, akire szintén kiemelten számít majd a szakmai stáb a középpályán. Profi szerződéssel folytatja a klubnál a korábbi akadémista és megyei I. osztályú csapatnál már bemutatkozó, 2001-es születésű Hodonicki Márk.

A sérültekkel kapcsolatban annyi ismeretes, hogy Pilán Márkó rehabilitációja jól halad, és nemsokára már teljes értékű munkát végezhet. Gréczi Márton mandula-műtétje után nemsokára munkába állhat.

Frissítés!

Varga Tamás nem távozik az együttestől, hanem az Előre második csapatát erősíti a következő szezonban, ugyanakkor kiderült, hogy Ilyés Tamás a Körösladány Megye I-es gárdájában játszik kölcsönben a 2020/21-es idényben.

 

További programok »

Sport

Újra előnyben a BRSE a bajnoki negyeddöntőben – galériával

A Swietelsky-Békéscsaba 3–0-ra nyert az UTE ellen a női röplabda Extraliga negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén, vasárnap este. Tóth Gábor együttese így ismét vezet az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban. A találkozót Boskó Ágnes, a vendégek feladójának súlyos sérülése árnyékolta be.
2024. február 25. 20:06
FEL