Előre: Ilyés Tamás a Körösladányban folytatja kölcsönben

2020. július 3. 06:32 | behir

A Körösladányi MSK-nál három új futballistával egészült ki játékoskeret, köztük a Békéscsaba 1912 Előre egyik tehetségével.

Ilyés Tamás a Békéscsaba 1912 Előrétől kölcsönben szerződött Körösladányba – írja a klub honlapja. A támadó a csonka szezonban hétszer csereként bizonyíthatott az NBII-ben, de elsősorban a csabaiak másodikcsapatában számítottak rá, ahol ontotta magából a gólokat. A lilák tehetsége a Megye I. osztályban 28 találattal vezette góllövőlistát a szezon kényszerű befejezésekor.

További két érkezőről is beszámoltak a körösladányiak. Talpalló Ákos Füzesgyarmati SK U19-es csapatától tér vissza Ladányba, hiszen a csapat sajátnevelésű játékosa. Gyomai Ákos még csak 17 esztendős, de korábban megfordult a Békéscsaba Labdarúgó Akadémián is, legutóbb pedig Gyomaendrődön szerepelt.

Érkezők: Krajcsó Krisztián (DEAC), Mácsai László (Békéscsabai Előre II.), Ivicevic Márk Fülöp (Füzesgyarmat), Talpalló Ákos (Füzesgyarmati SK U19), Gyomai Ákos (Gyomaendrődi FC), Ilyés Tamás (Békéscsaba 1912 Előre – kölcsönben)

Távozók: Boros Ádám (?), Laksteter Jován (?), Farkasinszki László (?), Zsíros Péter (?), Krajcs Gábor (?), Sipos Krisztián (?)

További programok »

FEL