Szalai Dániel újra együtt dolgozhat Boér Gáborral – Zalaegerszegen folytatja

2020. szeptember 8. 16:47 | Hidvégi Dávid

A Békéscsaba 1912 Előre jobbhátvédje öt szezon után elhagyta a csapatot, hogy az élvonalban, a ZTE színeiben folytassa pályafutását.

A 24 éves játékos a napokban jelezte távozási szándékát a Békéscsaba 1912 Előre felé. A klubvezetés tekintettel arra, hogy a labdarúgó kifejezetten kérte a közös megegyezéssel történő szerződésbontást, hozzájárult a megállapodásában rögzített lehetőségek szerinti távozásához.

Szalai Dániel 175 mérkőzésen segítette a lilákat, amely találkozókon összesen tíz alkalommal talált be az ellenfelek kapujába. Az élvonalban szereplő ZTE hivatalos honlapján is bejelentette, hogy a védő az élvonalbeli klubnál folytatja, ahol újra együtt dolgozhat Boér Gáborral, aki korábban két évig irányította a Békéscsabát. A játékos 2+1 évre írt alá.

 

További programok »

Sport

Atlétika: Csabai futó is szerepet kap a csapat Eb-n

A hétvégén rendezik az atlétikai csapat Európa-bajnokságot, amelynek harmadik vonalában a magyar együttes is harcba száll a feljutásért a bulgáriai Stara Zagorában. A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club színeit Nadj Levente képviseli majd a viadalon a 4x400 méteres váltóban.
12:11
FEL