Két korábbi házi gólkirály távozik a Békéscsaba 1912 Előrétől

2023. június 20. 16:55 | Hidvégi Dávid

Két korábbi házi gólkirály távozott az NB II-ből kiesett Békéscsaba 1912 Előre együttesétől. A két játékos együtt 55 találatot szerzett a lila-fehér színekben.

Lukács Raymond 2020 januárjában Kazincbarcikáról igazolt a lila-fehér együtteshez, amelynek színeiben 103 tétmérkőzésen 42 gólt szerzett és 7 gólpasszt adott. A 35 esztendős támadó a 2021/22-es szezonban 22 találatot szerzett a másodosztályban, ahol a góllövőlista 2. helyén végzett. A nagyváradi születésű csatár a közösségi oldalán köszönt el az Előrétől, azonban egyelőre nem ismert hol folytatja pályafutását.

Czékus Ádám 2022 nyarán szerződött Békéscsabára a Ferencváros második csapatától. A 20 esztendős csatár 38 tétmérkőzésen 13 gólt és 7 asszisztot jegyzett az Előre színeiben, az NB II-ben a csapat házi gólkirálya volt. A vajdasági Verbászban született játékos szerződtetését az NB I-es Kisvárda jelentette be hétfőn.

A következő idényben harmadosztályban szereplő Békéscsaba egyelőre nem jelentette be hivatalosan a távozóit, mint ahogyan érkezőkről sem adott ki közleményt. Az már biztos, hogy az együttest Csató Sándor, a klub korábbi játékosa és edzője irányítja majd.

További programok »

Sport

Újra jégen a Csabai Farkasok

Megkezdték szereplésüket a kispályás és nagypályás bajnokságokban a Csabai Farkasok jégkorong egyesület csapatai. Kiss Roland általános igazgató kiemelte, hogy az előző évekhez képest több korosztályban versenyeztetik a klubnál sportoló gyerekeket.
2023. november 28. 18:55
FEL