Labdarúgás: Három távozó és egy új támadó az Előrénél

2023. július 7. 12:20 | Hidvégi Dávid

A támadó harmadba igazolt játékost a Békéscsaba 1912 Előre, miután pénteken hivatalos honlapján bejelentette, hogy Tiszakécskéről szerződtette Geiger Norbertet, aki jelentős másodosztályú tapasztalattal bír.

A 173 centiméter magas, 30 esztendős játékos a pályafutását Csepelen kezdte, majd Szegeden, Dabason, Méhkeréken, Hódmezővásárhelyen és Pécsett is szerepelt, legutóbb pedig az NB II-es Tiszakécske alkalmazásában állt. Geiger Norbert másodosztályú mérkőzésen a Szeged, a Pécs és a Tiszakécske színeiben játszott, összesen 141 találkozón lépett pályára, amelyeken 22 gólt szerzett és 11 asszisztot adott a játékostársainak. A mindkét lábbal játszani tudó, a támadó harmadban szinte bárhol bevethető játékos 494 mérkőzéssel bír, így tapasztalata, tudása és elszántsága mindenképp erősítést jelent a Békéscsaba 1912 Előre számára. A lilák célja az NB III dél-keleti csoportjának megnyerése, majd az osztályozón a másodosztályú tagság kiharcolása.

A klub ezzel együtt újabb távozókat jelentett be, hogy Szalai Dániel, Puskás Gábor és Bónus Marcell a jövőben más csapatok céljait segítik.

További programok »

FEL