Egy érkező és két hosszabbító a Békéscsaba 1912 Előrénél

2022. február 2. 13:35 | Hidvégi Dávid

Új játékos érkezését és szerződés hosszabbításokat jelentett be a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba 1912 Előre szerdán.

A klub közleménye szerint a csapatnál folytatja pályafutását a 2004-es születésű Korógyi Szabolcs, aki korábban a Békéscsaba UFC-ben nevelkedett. Az U18-as korosztályos válogatott, medgyesegyházi születésű védő legutóbb az MTK és Újpest utánpótlás csapataiban játszott. A játékos és a Békéscsaba 1912 Előre céljai egyeznek és profilja teljesen beleillik abba a koncepcióba, amit klub évekkel ezelőtt megkezdett. A Békéscsaba 1912 Előre hosszú távon számít rá és reméli, hogy ismét egy Békés megyei származású, saját nevelésű futballistából válhat csapatunk egyik meghatározó tagja.

 

Horváth Péter és Bora György hosszútávon tervez Békéscsabán – (Fotó: Békéscsaba 1912 Előre)

 

Az együttes továbbá szerződést hosszabbított Horváth Péterrel és Bora Györggyel. A középpályás és a védő egyaránt 56 mérkőzésen lépett pályára lila-fehér színekben 2020-as debütálásuk óta. Előbbi 8, utóbbi játékos 2 alkalommal volt eddig eredményes tétmeccsen békéscsabai labdarúgóként.

Magyarországon február 15-ig tart az átigazolási időszak, így még előfordulhatnak változások az együttes keretében.

További programok »

Sport

MEVZA-kupa: A bronzéremért játszanak vasárnap a csabaiak

A csabaiak fiatal csapattal vágtak neki a MEVZA-kupa maribori négyes döntőjének. Március 2-án az elődöntőben – akárcsak tavaly – a horvát Mladost Zagreb fogadta a viharsarkiakat. Ezúttal viszont nem oda-visszavágós párharcban lehetett kivívni a fináléba jutást, hanem egyetlen mérkőzésen.
18:15
FEL