Yasin Hamed Győrben folytatja?

2023. június 6. 13:39 | Hidvégi Dávid

Bár hivatalosan 2023. június 15. és augusztus 31. között zajlik a nyári átigazolási időszak a magyar labdarúgásban, a csapatok a háttérben már megkezdték az egyeztetéseket a következő évi keretek kapcsán. A Nemzeti Sport információi szerint az NB II. 13 helyezettjének, az ETO FC Győrnek a látókörébe került a kiesett Békéscsaba 1912 Előre szélsője, Yasin Hamed.

A Békéscsaba 1912 Előre a másodosztályú kiesését követően még nem osztott meg hivatalos információkat a jövő évi vezetőedző kilétéről és a játékoskeretéről, csupán a tulajdonos nyilatkozott a kudarc és a jövő tervei kapcsán. Kimondott cél az azonnali visszajutás az NB II-be. Azoknak a játékosoknak az esetében, akiknek lejár a szerződése, jelenleg is zajlanak az egyeztetések a lehetséges közös folytatásról, de az bizonyos, hogy a jobb labdarúgókat nehezebb lesz megtartani az NB III-ban, ha az első vagy a másodosztályból keresik őket.

A Nemzeti Sport arról számolt be, hogy az NB II 13. helyén végzett ETO FC Győr szeretné leigazolni a 37-szeres válogatott Németh Krisztiánt. A másodosztály legutóbbi idényének 34 éves gólkirálya 16 évesen Győrből került az MTK-hoz. Rajta kívül a győriek látókörébe került az ugyancsak az MTK-t erősítő Szépe János, hanem az NB II-ből kiesett Békéscsaba kötelékébe tartozó Yasin Hamed és a korábban szintén az ETO-ban futballozó Szabó Levente is, aki jelenleg az NB I-es Fehérvár FC játékosa.

A sportlap szerint elkezdődtek az egyeztetések a kiszemeltekkel. Hamed tavaly nyáron Nyíregyházáról érkezett az Előréhez, melynek színeiben 39 tétmérkőzésen 7 gólt szerzett és 4 gólpasszt adott. A 10-szeres szudáni válogatott szélső támadó esetleges távozásáról egyelőre egyik fél sem számolt be hivatalosan.

További programok »

Sport

Cirkuszban is bombasztikus teljesítmény – ilyenek a csabai légtornászok

Az ALEhopp AirBorn CircusFest egy légtorna verseny, melyet a Richter Safari Park területén található cirkuszsátorban rendeztek meg hétvégén, immár másodjára. Szombatról egy, vasárnapról három aranyat hoztak a Sportolj Békés Megye SE lég-lányai, de a többi színesfém is helyet kapott a nyakakban.
2024. június 17. 16:08
FEL