Vegyes eredményekkel kezdték a tavaszt a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia csapatai

2018. február 26. 11:15 | Papp Ádám Sándor

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia három utánpótláscsapata kezdte meg a hétvégén a tavaszi szezont. Az U19-es csapat döntetlennel, az U17 győzelemmel, még az U16 vereséggel érkezett haza Paksról.

 

Az U19 döntetlennel kezdte a tavaszi szezont

 

BLA U19– Paks 0 – 0

Összeállítás:  Somogyi , – Czvalinga Á., Bány B., Nagy L., Babcsák B., – Bartha T., Borbély Zs.,Fodor E.,/Németh T., 80.p., Bábi E.,/ Huszár D. 60.p. – Balogh S./Kokai K. 75.p., Szöke À./ Csicsely J. 45.p.

- Szervezett ellenfél ellen játszottunk döntetlent annak ellenére, hogy háromszor álltunk a kapusukkal szemben. Sajnos mindet kihagytuk és megajándékoztuk őket két ponttal. A játék képe és a helyzeteink száma alapján közelebb álltunk a győzelemhezértékelte a mérkőzést Szenti Zoltán, a békéscsabai gárda edzője.

 

Nagyszerű játékkal nyert rangadót Pakson az U17

 

 Paksi FC - Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – 1-3

Gólszerzők: Dávid 2, Bukor.

Jók: Dávid, Kmetykó, Váradi, Hodonicki, Hursán, Mágocsi.

- Már a mérkőzés elején kézbe vettük az irányítást és nagy iramot diktálva hamar 2 gólos előnyre tettünk szert. Ezután 5 óriási ziccert hagytunk ki, így maradt a 2:0. A második félidőben a Paks mindent egy lapra feltéve kezdett rohamozni, de pár perc után folytattuk a ziccerek kialakítását és kihagyását. Mindösszesen 10 kihagyott ziccerig jutottunk. A mérkőzés vége felé még történt egy gyors gólváltás, így 3:1-re győztük le a forduló előtt még a 4. helyen előttünk álló ellenfelet és feljöttünk a 4. helyre – nyilatkozott Marik László.

 

Csak az U16 tudott gratulálni Bödének a győzelemhez

 

Paksi FC - Békéscsaba Labdarúgó Akadémia - 4:1 (3:0)

 

Fotón:  az U16 csapat és Böde Dániel

Az első félidőben sokat hibáztunk, mind hátul, mind elől. Kihagytunk egy büntetőt, fejeltünk kapufát, adtunk két gólpasszt az ellenfélnek, így elmondható, mindent elkövettünk azért, hogy háromgólos hátrányba kerüljünk. A második játékrészben sikerült szépítenünk, de az egyenlítésre már nem volt sanszunk! A mérkőzés után Böde Dani is bejött az öltözőnkbe, de sajnos nem tudott a győzelmünkhöz gratulálni! – értékelte a találkozót Láza János.

 

 

 

További programok »

Sport

FEL