Változik az agrárgazdasági kamara ügyfélfogadási rendje

2020. november 16. 12:11 | behir

A NAK a koronavírus-járvány miatti újabb intézkedések kapcsán november 16-tól módosította az ügyfélfogadási rendet.

– A kamara – felelős munkáltatóként és közel 400 ezer taggal rendelkező köztestületként – felülvizsgálta a legtöbb személyes ügyfélkapcsolatot lebonyolító kamarai falugazdászok és az ügyfélfogadást végző munkatársak munkarendjét. A falugazdász irodákban és ügyfélpontokon hétfőtől, 2020. november 16-tól kizárólag előzetes időpont-egyeztetés után lehet ügyfeleket fogadni – olvasható Dr. Kulcsár László, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés megyei elnökének tájékoztatójában. 

A módosított ügyfélfogadási rend egy hónapig érvényes, újabb kornányintézkedések esetén a kamara felülvizsgálja az ügyfélszolgálati rendre vonatkozó szabályokat.

– A falugazdászokat és az ügyfélfogadást végző munkatársakat elsősorban e-mailen vagy telefonon keressék, a személyes találkozást csak nagyon indokolt esetben kezdeményezzék – hívták fel az ügyfelek figyelmét a közleménybe.

 

Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

További programok »

Itthon

Október 17-én ismét lesz 4 Labda Bajnokság

Már javában zajlik a 4 Labda Bajnokság szervezése Békéscsabán. A már több mint 10 esztendeje létező rendezvényt Kormos Mihály, a BRSE korábbi szakmai igazgatója hívta életre. A program szervezését négy évnyi szünet után a Körös Tollaslabda Sport Egyesület vállalta el. A szervezők családi és baráti csapatok nevezését várják.
2021. szeptember 21. 18:20
FEL