Változik az agrárgazdasági kamara ügyfélfogadási rendje

2020. november 16. 12:11 | behir.hu

A NAK a koronavírus-járvány miatti újabb intézkedések kapcsán november 16-tól módosította az ügyfélfogadási rendet.

– A kamara – felelős munkáltatóként és közel 400 ezer taggal rendelkező köztestületként – felülvizsgálta a legtöbb személyes ügyfélkapcsolatot lebonyolító kamarai falugazdászok és az ügyfélfogadást végző munkatársak munkarendjét. A falugazdász irodákban és ügyfélpontokon hétfőtől, 2020. november 16-tól kizárólag előzetes időpont-egyeztetés után lehet ügyfeleket fogadni – olvasható Dr. Kulcsár László, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés megyei elnökének tájékoztatójában. 

A módosított ügyfélfogadási rend egy hónapig érvényes, újabb kornányintézkedések esetén a kamara felülvizsgálja az ügyfélszolgálati rendre vonatkozó szabályokat.

– A falugazdászokat és az ügyfélfogadást végző munkatársakat elsősorban e-mailen vagy telefonon keressék, a személyes találkozást csak nagyon indokolt esetben kezdeményezzék – hívták fel az ügyfelek figyelmét a közleménybe.

 

Forrás: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

További programok »

Itthon

Olimpiatörténeti kiállítás nyílt a Belvárban

"Idén is lesz olimpia - hangolódás a 2024. évi ötkarikás játékokra" címmel olimpiatörténeti kiállítás nyílt a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban kedden. A megnyitó díszvendégei Márton Anita olimpiai bronzérmes súlylökő és Bökfi János olimpiai 4. helyezett súlyemelő voltak, akik több relikviát is adományoztak a kiállítás anyagába.
18:50
FEL